Pages Navigation Menu

Nieuwbouw * Verbouw * Utiliteitsbouw * Betonwerk

VERBOUWINGEN

Verbouw-1-BottenbergAls u wilt gaan verbouwen kan Gebroeders Bottenberg het hele bouwproject voor u verzorgen. Vanaf het initiatief van de opdrachtgever tot en met de oplevering. Schetsontwerpen, bestektekeningen en bouwvergunningen aanvragen kunnen in samenwerking met onze architect volledig worden verzorgd.
Omdat er zoals bij nieuwbouw vanaf de beginfase de opdrachtgever, aannemer en architect stap voor stap nauw samenwerken verloopt het bouwproces nauwkeurig, soepel en vooral efficiënt. Gebroeders Bottenberg levert op die manier een totaalpakket waarbij het aan niets ontbreekt. Gebroeders Bottenberg is overal voor in te zetten.

 

 

h1Kleinschalige verbouwingen zoals een: badkamer, het vooraf aanpassen van de voorzieningen in de keuken maar ook het leveren van de keuken, het vergroten van uw woonkamer met een aanbouw. Grootschalige verbouwingen zoals een extra verdieping op uw huis behoren tot de mogelijkheden.
Heeft u zelf al tekeningen laten maken en een vergunning aangevraagd? Dan is het mogelijk vanaf deze fase een offerte op maat te laten maken. Het is mogelijk in overleg projecten te bezichtigen om op die manier een goede indruk te krijgen van de kwaliteit en service die Gebroeders Bottenberg waarborgt.

Voor vragen en/of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via het contactformulier.

Banner-projecten